امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 22 March , 2025
امروز : شنبه, ۲ فروردین , ۱۴۰۴ - 23 رمضان 1446
شناسه خبر : 2067
  پرینتخانه » آخرین اخبار, استان ها, اصفهان, جدیدترین تاریخ انتشار : 16 بهمن 1401 - 21:46 | 186 بازدید | ارسال توسط :

آغاز عملیات اجرایی دانشکده‌های تغذیه و طب ایرانی سنتی در اصفهان

کلنگ دانشکده‌های تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی سنتی توسط خیران دانشگاه‌ساز حوزه سلامت همزمان با میلاد حضرت امیرالمومنین و ایام الله دهه فجر بر زمین زده شد.
آغاز عملیات اجرایی دانشکده‌های تغذیه و طب ایرانی سنتی در اصفهان
آغاز عملیات اجرایی دانشکده‌های تغذیه و طب ایرانی سنتی در اصفهان

اصفهان – کلنگ دانشکده‌های تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی سنتی توسط خیران دانشگاه‌ساز حوزه سلامت همزمان با میلاد حضرت امیرالمومنین و ایام الله دهه فجر بر زمین زده شد.

به گزارش طالخونچه نیوز به نقل از  خبرگزاری مهر، شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ظهر یکشنبه در مراسم کلنگ زنی دانشکده‌های تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی سنتی با تشکر و قدردانی از همراهی خیران در پروژه‌های بهداشت و درمان اظهار داشت: نبود تشکلی به اسم خیران دانشگاه ساز سلامت یک خلاء جدی بود که امروز با همراهی خیران پایه این تشکل مردمی گذاشته شد.

وی با اعلام اینکه آغاز به کار خیریه دانشگاه ساز امیر المومنین (ع) با تأسیس دانشکده تغذیه و طب سنتی است، ادامه داد: یکی از پایه اصلی سلامت، تغذیه است و یکی از اولویت‌های دانشکده تغذیه، طب ایرانی و سنتی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه طب سنتی بر اصلاح سبک و شیوه زندگی و پیشگیری از بیماری‌ها و درمان برخی از بیماری‌ها حرف برای گفتن دارد، ادامه داد: طب سنتی یک طب مکمل است و از بسیار هزینه‌های درمان می کاهد.

وی خواستار بازنگری نقشه دانشکده تغذیه شد و افزود: به دنبال تأسیس دانشکده تغذیه، شاهد گسترش و توسعه آن خواهیم بودیم.

محمد ر ضا کجانی، مدیر عامل خیریه امام محمد باقر با اعلام اینکه به همت خیران تاکنون بالغ بر ۲۰۰ تا ۳۰۰ خانه بهداشت در سطح استان اصفهان احداث و راه اندازی شده است، گفت: دردوران نقاهت کرونا، آسایشگاه‌های بسیاری احداث شد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون بار بزرگی از بیماری‌های خاص بر دوش خیران است، ادامه داد: ۴ هزار دیالیز تنها در یک بیمارستان از جمله بیمارستان حجتیه انجام شده است.

مدیر عامل خیریه امام محمد باقر گفت: پسوند خیریه‌ها باید به اسامی اهل بیت مزین شود.

مرکز دانشگاهی حضرت علی بن ابی طالب شامل دانشکده‌های تغذیه وعلوم غذایی و طب ایرانی سنتی در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع احداث خواهد شد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.