امروز : شنبه, ۲ فروردین , ۱۴۰۴ - 23 رمضان 1446
- دانشآموزان تحت تاثیر کرونا دچار فقر حرکتی شدند
- آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در اصفهان از مسیرهای هشتگانه/ تجمع مردم در میدان امام(ره)
- تولید تنها راه برون رفت از وضعیت اقتصادی کنونی کشور است
- آبشار نیاسر در صدر بازدیدها از جاذبه های گردشگری توابع کاشان
- ۱۲ هزار دانش آموز اصفهانی به اردوی راهیان نور اعزام میشوند
فیلم فجر اصفهان| شادی سراسر غمانگیز وابل بالاخره روی پرده رفت
پنجمین روز جشنواره فیلم فجر اصفهان با اکران فیلمهای «در آغوش درخت»، «یادگار جنوب» و «وابل» به پایان رسید.

به گزارش طالخونچه نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از اصفهان، پنجمین روز از سیزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان روز گذشته به اکران فیلمهای «در آغوش درخت»، «یادگار جنوب» و «وابل» برای اهالی فرهنگ و اصحاب رسانه اختصاص داشت.
در آغوش درخت اثر بابک خواجهپاشا زندگی خانوادهای را به نمایش میگذارد که در حال فروپاشی است، در این فیلم سعی شده به نقش کودکان در خانواده و موضوع طلاق پرداخته شود.
کیمیا مادر این خانواده و اهل شمال است که فوبیای دوری دارد، فرید نیز پدری آذری زبان است که به دلیل مشکلاتی که فوبیای همسرش ایجاد کرده، به دنبال طلاق گرفتن و جدایی است.
طاها و آلیسان نیز فرزندان این خانواده هستند که دلبستگی خاصی به یکدیگر دارند و دوست ندارند از یکدیگر جدا شوند؛ کودکانی که تلاش خود را برای جلوگیری از این جدایی به کار میگیرند و در پایان نیز موفق میشوند.
یادگار جنوب، معمای دلهرهآوری که مخاطب را به فکر برد
یادگار جنوب دومین فیلمی بود که شب گذشته اکران شد و روی پرده نقرهای سینما رفت؛ پدرام پورامینی و حسن دوماری به صورت مشترک کارگردانی این اثر را برعهده داشتند و فیلمی ساختند که بیان میکرد نباید در خاطرات گذشته باقی ماند و آدمها و اتفاقات زندگی تکرار نمیشوند.
وحید بازیگر نقش اول این فیلم است که دختری را دوست داشته اما به وی نمیرسد و شیدا خودکشی میکند؛ در ادامه وحید در حالی که شیدا در کماست با وی ازدواج موقت میکند اما برادر شیدا بدون اطلاع وحید پدر و مادرش را راضی میکند تا اعضای بدن شیدا را اهدا کنند.
وحید نیز که به عشق خود نرسیده به دنبال تجربه این عشق در دختری میگردد که قلب شیدا را گرفته و در همین حال دچار توطئههای برادر شیدا میشود.
غیرخطی بودن فیلم یادگار جنوب و پیچیدگیهایی که در فیلم وجود دارد، باعث شده مخاطب برای فهمیدن موضوع تا آخرین لحظات به دقت فیلم را دنبال کند؛ این فیلم را میتوان اثری معمایی و دلهرهآور توصیف کرد.
استقبال از جشنواره خوب بوده است
علیرضا ابراهیمی، کارگردان اصفهانی در مورد جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: تغییراتی در فضای جشنواره داشتهایم اما افرادی که عاشق سینما و دیدن فیلم هستند، نباید شرایط برای آنها فرقی داشته باشد، دیدن فیلم پسزمینه هنری میخواهد.
وی با بیان اینکه استقبال از جشنواره خوب بوده است ادامه داد: همه فیلمها را ندیدهام اما به نظر میرسد، شتابزدگی یا تجربه ناکافی در فیلمهای امسال پررنگ است، با این همه اصرار من به اهالی فرهنگ و هنر این است که باید فیلمها را در جشنواره دید.
ابراهیمی تصریح کرد: هنر قابل تحریم نیست و چیزی نیست که بتوان در مقابل آن جبهه گرفت و هنر جاری است، بدون پسزمینه باید فقط فیلمها را دید، دیدن فیلمها در فضای جشنواره اهمیت زیادی دارد.
پیشکسوت فرهنگ و هنر اصفهان خاطرنشان کرد: بخشهای جنبی جشنواره در اصفهان میتواند جدای از هیاهوی و زیباییهای جشنواره، در زمینه تشویق فیلمسازهای اصفهان مهم باشد، این مسئله بسیار خوب است و انگیزه خوبی در فیلمسازان جوان ایجاد کرده است.
وی در مورد فیلم یادگار جنوب گفت: برخی میگفتند این فیلم خیلی خوب نیست اما به نظر من خوب بود، البته اگر کارگردان باید با دقت بیشتری کار میکرد و شخصیتپردازی در این فیلم خیلی قابل باور نبود.
ابراهیمی در پایان عنوان کرد: سازندگان این فیلم کارهای ساختاری انجام داده بودند که تماشاگر را فکر میبرد، سلیقه در هنر وجود دارد و من فیلم یادگار جنوب را دوست داشتم.
شادی سراسر غمانگیز وابل بالاخره روی پرده رفت
در آخرین اکران روز پنجم سیزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان شاهد به نمایش درآمدن فیلم وابل بودیم؛ وابل ساخته تورج اصلانی و به معنای باران شدید است که به دلیل آماده نبودن نسخه نهایی فیلم، ۲ روز دیرتر از برنامه روی پرده رفت.
وابل روایت زندگی مردمانی است که به دلیل سیل در ایستگاه متروکه قطاری زندگی خود را از نو ساختهاند و قرار است پسر یکی از این خانوادهها عروسی کند؛ در حالی که بهمن خود را برای شب عروسیاش آماده میکند، یک اتفاق غیرمنتظره رخ میدهد و درد و رنج فراوانی را به داستان اضافه میکند.
خواهر بهمن به تازگی از همسر خود جدا شده و یک دختر دارد، مادر بهمن نیز به سرطان مبتلاست و روزهای آخر عمر خود را سپری میکند و به همین دلیل عروسی بهمن چند ماه زودتر در حال برگزاری است؛ مسائل اجتماعی و اتفاق غیرمنتظرهای که رخ میدهد، تمام فیلم را تحت تأثیر گذاشته و درد و رنج بسیار این مردمان با شادی عروسی هم از یاد نمیرود.
درآغوش درخت , فیلم فجر اصفهان , وابل , یادگار جنوب
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.